• Θεσσαλονίκη
Αλληλένδετα η Μακεδονική Παράδοση και το  Κόσμημα Αλληλένδετα η Μακεδονική Παράδοση και το Κόσμημα

Αλληλένδετα η Μακεδονική Παράδοση και το Κόσμημα

January 31, 2019

Θεσσαλονίκη, 31/1/2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αλληλένδετα η Μακεδονική Παράδοση και το  Κόσμημα

Στην έντονη ανησυχία που εγείρει η συμφωνία των Πρεσπών για όλες τις επιχειρήσεις και τα προίοντα που περιλαμβάνουν τον όρο "Μακεδονία", αναφέρθηκε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης κ. Πέτρος Καλπακίδης στην εκδήλωση κοπής της πίτας του Αγίου Βασιλείου που πραγματοποίησε ο Σύλλογος.

Στην ομιλία του ο κ. Καλπακίδης μεταξύ άλλων τόνισε : "Γι' αυτό και οφείλουμε όλοι, ως Σύλλογος αλλά και ως Ομοσπονδία Αργυροχρυσοχόων, να μεριμνήσουμε ενεργά καταρχάς για τη διασφάλιση και κατοχύρωση της παραγωγής του κλάδου μας, που σχετίζεται άμεσα με τη μακεδονική παράδοση  και τεχνοτροπία κοσμημάτων, αλλά και ως συνειδητοί επαγγελματίες και πολίτες να εργαστούμε γενικότερα για την αποτροπή κάθε προσπάθειας υποβάθμισης, σφετερισμού και παραποίησης της ταυτότητάς μας και παραχάραξης της Ιστορίας."

goldclub 2019 koph2goldclub 2019 koph

Επιπλέον επισημάνθηκε ότι η πραγματική οικονομία έχει δεχθεί σημαντικά πλήγματα που δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας για σύντομη σημαντική βελτίωση.

Εν όψει της δημοκρατικής έκφρασης των πολιτών εντός του έτους, ο κ. Καλπακίδης ευχήθηκε το 2019 να είναι έτος  σωστών  και ορθών επιλογών και να αποτελέσει ορόσημο για την πρόοδο της Ελλάδας μας.

Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου αντάλλαξαν ευχές σ' ένα ζεστό περιβάλλον και το χρυσό νόμισμα κέρδισε η κ. Σοφία Μιχαηλίδου.     

goldclub 2019 koph1                              

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος Μητροπολιτικής Επιτροπής Θεσσαλονίκης κ. Μιχάλης Τζόλας, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης κ. Παντελής Φιλιππίδης, η Διευθύντρια του ΚΑΕΛΕ Θεσσαλονίκης κ. Χαρά Παπαδοπούλου, ο Γεν. Γραμματέας της ΣΧΑΘ κ. Ανδρέας Πελτέκης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΩΘ κ. Πρόδρομος Δωρικίδης και ο τ.  Υπουργός Μακεδονίας Θράκης και υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γεώργιος Ορφανός.

Με τη θερμή παράκληση να δημοσιευτεί ή να μεταδοθεί

skoth banner 2023
skoth banner

Ενημερωτικό Δελτίο / Newsletter

Κάνε την εγγραφή σου τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθε πρώτος τα νέα μας!

Ημερολόγιο

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Επικοινωνία

Φραγκίνη 5, 546 24 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310239376
goldclubskvu[at]gmail.com

Μείνετε Συντονισμένοι!

facebook youtube

gr flag

Αναζήτηση

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account