Print this page
ΧΡΥΣΑΝΕΜΗ 2019 ΧΡΥΣΑΝΕΜΗ 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΧΡΥΣΑΝΕΜΗ 2019

October 01, 2019

                         Θεσσαλονίκη, 30 Σεπτεμβρίου 2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

"ΧΡΥΣΑΝΕΜΗ"  2019

 "Επιχειρηματικά Επιτεύγματα Αναμένουν οι Κοσμηματοπώλες"

Τη βραδιά της "Χρυσανέμης" πραγματοποίησε o Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης. Πολλά μέλη, φίλοι του Συλλόγου και πρόσωπα της αγοράς τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Αναφερόμενος στην εκδήλωση ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πέτρος Καλπακίδης επεσήμανε ότι: "Μέχρι την περσινή εκδήλωση συναντιόμασταν για να επιβεβαιώσουμε την επιχειρηματική μας αντοχή μέσα στην οικονομική κρίση. Εύχομαι οι μελλοντικές μας συναντήσεις να γίνονται για να συζητούμε τα επιχειρηματικά μας επιτεύγματα".

 Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σ' ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον δίπλα στην θάλασσα, σε γνωστό χώρο στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Στην εκδήλωση παραρεύθηκαν, ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης "Η Θεσσαλονίκη είναι το Μέλλον"  κ. Γιώργος Ορφανός, ο Β' Αντιπρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μάριος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Εμπόρων Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Ιακώβου, ο Πρόεδρος της ΟΒΣΘ κ. Αθανάσιος Νικολόπουλος και ο Γεν. Γραμματέας κ. Ιωάννης Καραπινίδης,  η Πρόεδρος της Συντεχνίας Χρυσοχόων Αργυροχόων Θεσσαλονίκης κ. Ελένη Τεζαψίδου και ο Πρόεδρος του Σωματείου Ωρολογοποιών Θεσσαλονίκης κ. Αντώνης Τρύφων.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account