• Θεσσαλονίκη
Στιγμιότυπο : Από Αριστερά ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΚΩ κ. Κωνσταντίνος Κουζούπης & ο Πρόεδρος του ΣΚΩΘ κ. Πέτρος Καλπακίδης κατά την τελετή εγκαινίων Στιγμιότυπο : Από Αριστερά ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΚΩ κ. Κωνσταντίνος Κουζούπης & ο Πρόεδρος του ΣΚΩΘ κ. Πέτρος Καλπακίδης κατά την τελετή εγκαινίων

Ιστορική στιγμή για την αργυροχρυσοχοΐα τα εγκαίνια των νέων γραφείων της ΠΟΒΑΚΩ

February 10, 2018

Τα νέα της γραφεία εγκαινίασε η Πανελλήνια  Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών ικανοποιώντας ένα πάγιο αίτημα του κλάδου της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας. Τα νέα γραφεία της βρίσκονται στο κέντρο της  Αθήνας εξυπηρετώντας τις διοικητικές λειτουργίες της Ομοσπονδίας.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης κ. Πέτρος Καλπακίδης, παρευρέθηκε στην τελετή των εγκαινίων και ευχόμενος στον Πρόεδρο της ΠΟΒΑΚΩ κ. Κωνσταντίνο Κουζούπη επεσήμανε ότι σήμερα εκπληρώνετε ένα όνειρο της Ομοσπονδίας μας για την απόκτηση ιδιόκτητων γραφείων και συμπλήρωσε ότι "Τα στελέχη της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας, οι διοικήσεις των κλαδικών συλλόγων και οι αντιπρόσωποι τους αισθάνονται ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι για την απόκτηση των νέων γραφείων που έγινε επί της προεδρίας σας". Ως ενθύμιο των εγκαινίων ο Πρόεδρος του ΣΚΩΘ δώρισε εκ μέρους του συλλόγου μια εικόνα της Παναγίας της Οδηγήτριας, με την προσδοκία να είναι οδηγός στις πνευματικές και συλλογικές μας ενέργειες.

Τον Πρόεδρο του Συλλόγου συνόδευε η Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία κ. Χαρούλα Τσιροπούλου.

Με τη θερμή παράκληση να δημοσιευτεί ή να μεταδοθεί

skoth banner 2023
skoth banner

Ενημερωτικό Δελτίο / Newsletter

Κάνε την εγγραφή σου τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθε πρώτος τα νέα μας!

Ημερολόγιο

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Επικοινωνία

Φραγκίνη 5, 546 24 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310239376
goldclubskvu[at]gmail.com

Μείνετε Συντονισμένοι!

facebook youtube

gr flag

Αναζήτηση

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account