Print this page
Σπουδαστές της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου Τμήματος Αργυροχρυσοχοΐας, Γ.Γ. ΣΚΩΘ κ. Ευδοξία Δημολαδίου, Καθηγήτρια ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου Τμήματος Αργυροχρυσοχοΐας, κ. Θάλεια Θα Σπουδαστές της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου Τμήματος Αργυροχρυσοχοΐας, Γ.Γ. ΣΚΩΘ κ. Ευδοξία Δημολαδίου, Καθηγήτρια ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου Τμήματος Αργυροχρυσοχοΐας, κ. Θάλεια Θα

Επίδειξη Επαγγελματικών Δεξιοτήτων & Ικανοτήτων Σπουδαστών Αργυροχρυσοχοΐας της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου

May 24, 2018

Η Γενική Γραμματέας του  Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης κ. Ευδοξία Δημολαίδου παραρεύθηκε  στην Επίδειξη Επαγγελματικών Δεξιοτήτων από των σχολές μαθητείας ΕΠΑΣ & ΟΑΕΔ Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.                 

 

Οι σπουδαστές του Τμήματος Αργυροχρυσοχοΐας, σε μια λαμπρή εκδήλωση στο Βελίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης παρουσίασαν τις εξαιρετικές δημιουργίες  τους μαζί με τις καθηγήτριες τους κ. Δώρα Χατζηθεοδώρου και κ. Θάλεια Θαλάση και απέσπασαν τα εύσημα των παρευρισκομένων.   

 

Η κ. Δημολαίδου  στον χαιρετισμό της επεσήμανε το υψηλό επίπεδο των επαγγελματικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων των σπουδαστών και εξήρε το έργο των εκπαιδευτικών. Επίσης τόνισε ότι από πλευράς Συλλόγου "Ο ΣΚΩΘ καθώς και τα μέλη του θα είμαστε αρωγοί των προσπαθειών σας στο δύσκολο αλλά και ταυτόχρονα δημιουργικό έργο σας".

Με την παράκληση να δημοσιευτεί ή να μεταδοθεί.

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account