• Θεσσαλονίκη
Τα Μέλη του ΔΣ Τα Μέλη του ΔΣ

Ευχές για το Νέο Έτος έστειλαν οι Κοσμηματοπώλες Θεσσαλονίκης

January 24, 2018

Στην ανάπτυξη της συλλογικότητας για την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης των επιχειρηματιών και στην δημιουργία υγιούς οικονομικού περιβάλλοντος, που θα προκύψει από την ενεργοποίηση και την υποστήριξη της σοφίας, που διαθέτει η ιδιωτική πρωτοβουλία θα εργαστεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης αναφέρει το μήνυμα, που απέστειλε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Πέτρος Καλπακίδης κατά την εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Περιγράφοντας την άσχημη ψυχολογία, που επικρατεί σήμερα στον κόσμο της αγοράς εξαιτίας της οικονομικής δυσπραγίας ο κ. Καλπακίδης στην ομιλία του τόνισε "Οι Έλληνες δείχνουν να ανέχονται τα πάντα και να έχουν καταληφθεί από καταβροχθικό σύνδρομο. Αμίλητοι, κυκλοφορούν μ' ένα χαμόγελο απορίας και αμηχανίας δίχως γογγυσμό και διαμαρτυρία." Παράλληλα διέβλεψε ότι με την διατήρηση της σημερινής αναποτελεσματικής οικονομικής πολιτικής μόνο ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να αλλάξει την σημερινή οικονομική πραγματικότητα για να συμπληρώσει ότι "Ελπίζω και εύχομαι αυτή τη τυχαιότητα να μην είναι εις βάρος της πατρίδας μας."

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αντιπεριφερειάρχης  Μεταφορών & Επικοινωνιών κ. Δημήτριος Χατζηβρέττας, ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης κ. Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, ο Πρόεδρος του ΒΕΘ κ. Παναγιώτης Παπαδόπουλος, ο Γεν. Γραμματέας της ΠΟΒΑΚΩ κ. Τριαντάφυλλος Παπαθανασίου, ο Αντιπρόεδρος της ΟΒΣΘ κ. Θεόδωρος Δάρης και η Πρόεδρος της ΣΧΑΘ κ. Ελένη Τεζαψίδου.

 

Με τη θερμή παράκληση να δημοσιευτεί ή να μεταδοθεί

Ενημερωτικό Δελτίο / Newsletter

Κάνε την εγγραφή σου τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθε πρώτος τα νέα μας!

Ημερολόγιο

« Οκτώβριος 2019 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Επικοινωνία

Φραγκίνη 5, 546 24 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310239376
goldclubskvu[at]gmail.com

Μείνετε Συντονισμένοι!

facebook youtube

gr flag

Αναζήτηση

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account