• Θεσσαλονίκη
povako2019 povako2019

News Letter - Thessgold Ιούλιος-Αύγουστος 2019 (Τεύχος 4)

September 05, 2019

Έτος 2ο Τεύχος 4ο

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ΙΟΥΛΙΟΣ - ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2019

 Σημείωμα Editorial

Αγαπητοί συνάδερφοι, 

Ένα επεισοδιακό και γεμάτο ανατροπές καλοκαίρι, φτάνει στο τέλος του. Χαλαζοπτώσεις και καταιγίδες, που σταδιακά, παραχώρησαν τη θέση τους στον ήλιο και στο γαλάζιο της θάλασσας. Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας, με μια οικονομία, σε δυσχερή ακόμη κατάσταση, λόγω κρίσης και μνημονίων.  Όσον αφορά στην πόλη μας, τα ηνία αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Ζέρβας. Έτσι φτάσαμε αισίως στο κλείσιμο του καλοκαιριού, στο τέλος της ανεμελιάς και της χαράς.

Έχουμε πολλούς καλούς λόγους να γιορτάσουμε την επιστροφή μας στην πόλη. Ξεκινά η 84η ΔΕΘ με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών να λαμβάνει μέρος  με δικό της περίπτερο στο πλαίσιο εορτασμού των 40 ετών συνεχούς λειτουργίας της. Παράλληλα ετοιμαζόμαστε για την ετήσια εκδήλωση της "ΧΡΥΣΑΝΕΜΗ" 2019 και προετοιμαζόμαστε για την Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος "KOSMIMA".

 Μετά από τις καλοκαιρινές διακοπές ανανεωμένοι πλέον αναλαμβάνουμε τα καθήκοντά μας!!

Με τιμή

Αικατερίνη Ουζουνστεφανή  Αντιπρόεδρος ΣΚΩΘ   

  Ευδοξία Δημολαΐδου            Γεν. Γραμματέας ΣΚΩΘ

 

Εορταστική Παρουσία της ΠΟΒΑΚΩ στην 84η ΔΕΘ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 40 χρόνων συνεχούς λειτουργίας της, δίνει το παρόν στην 84η ΔΕΘ με σύνθημα "Ελληνικό Κόσμημα Υπογραφή Πολιτισμού".

Η ΠΟΒΑΚΩ σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το περίπτερο της που βρίσκεται στον υπαίθριο χώρο Β13 Stand 07, κατά της ώρες λειτουργίας της έκθεσης.

 Τελετή Λήξης του Θερινού Πανεπιστημίου Βυζαντινών Σπουδών & Υπογραφή Μνημονίων Συνεργασίας.

teleti liksis panepistimiou

Την Τετάρτη 10 Ιουλίου ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 9ου Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου Βυζαντινών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη. 

Πραγματοποιήθηκε η υπογραφή Μνημονίων Συνεργασίας της "ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, οκτώ Μητροπόλεις της Εκκλησίας της Ελλάδας και το Κέντρο Μελέτης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Κυρίλλου και Μεθοδίου. 

Στην εκδήλωση παραρεύθηκαν ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΚΩ & του ΣΚΩΘ κ. Πέτρος Καλπακίδης και η Γενική Γραμματέας του ΣΚΩΘ κ. Ευδοξία Δημολαίδου.

proedroi skoth povako

Η 84η ΔΕΘ φέτος ανοίγει τις πύλες της από το Σάββατο 7 μέχρι και τις 15 Σεπτεμβρίου 2019 και υπόσχεται να γεμίσει τις μέρες και τις νύχτες μας, με πλήθος καινοτόμων και επιχειρηματικών ιδεών αλλά και καθημερινά events. μια καθημερινή γιορτή για την Θεσσαλονίκη.

Βασικά γνωρίσματα της φετινής Διεθνούς Έκθεσης είναι η εξωστρέφεια, η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία, με την συμμετοχή Ελληνικών και ξένων επιχειρήσεων όπου η ανταλλαγή γνώσεων, απόψεων και τεχνογνωσίας τόσο στους τομείς της τεχνολογίας αλλά και των παραδοσιακών τομέων επιχειρηματικότητας, είναι στην ημερήσια ατζέντα.

Η Τιμώμενη χώρα της φετινής διοργάνωσης είναι η Ινδία. Έχουν περάσει 10 χρόνια από την προηγούμενη φορά που είχε τιμηθεί ξανά η χώρα της Ινδίας από τη ΔΕΘ και στο μεταξύ έχουν εδραιωθεί άριστες πολιτισμικές και επενδυτικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι :

Σάββατο - Κυριακή

:

10:00 - 22:00

Δευτέρα - Παρασκευή

:

16:00 - 22:00

Χάλκινο Μετάλλιο κατέκτησε ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης

Ο Αλέξανδρος Αθανασιάδης, γιος του μέλους του Συλλόγου Αναστάσιου Αθανασιάδη, έλαβε μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας, που πραγματοποιήθηκε στις Πηγές Κρύας Λιβαδειάς στις 19-21 Ιουλίου. Μετά από έναν πολύ δύσκολο και απαιτητικό αγώνα ο αθλητής του ΒΑΟ Θεσσαλονίκης ο οποίος συμμετείχε σε δύο αγωνίσματα απέσπασε δύο  χάλκινα μετάλλια!  Ο ΣΚΩΘ του εύχεται να είναι γερός και να λάβει μεγαλύτερες διακρίσεις.

 aleksandros athanasiadis

 

Γεννητούρια & Βαπτίσια

Το μέλος του ΣΚΩΘ Θεοδώρα Γραμματικοπούλου απέκτησε το πρώτο της  εγγονάκι, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Τα μέλη του Συλλόγου εύχονται υγεία και ευτυχία  στην μπέμπα, στην μητέρα και στην γιαγιά.

Το μέλος του ΣΚΩΘ Γεώργιος Τρώντσιος και η σύζυγος τους Ρένα στην Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής στον Ιερό Ναό Παναγιάς Φανερωμένης βάπτισαν την κόρη τους και το όνομα αυτής Θεοδώρας τους ευχόμαστε να είναι γερή και καλότυχη.

Διακρίσεις & Επιτυχίες

Η κόρη του Αρχοντή Ακριτίδη μέλος του ΣΚΩΘ, πέρασε στην Αγγλική Φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες και καλή σταδιοδρομία.

Ο Καραμπέτ Κασπαριάν γιός του μέλος του ΣΚΩΘ Σεμπούχ Κασπαριάν πήρε το πτυχίο του ως γιατρός από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και καλή σταδιοδρομία.         

karabet kasparian

Η Σοφία Μιχαηλίδου κόρη της Αντιπροέδρου του ΣΚΩΘ Κατερίνας Ουζουνστεφανή πήρε το πτυχίο της Γεωπονικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εκφώνησε τον όρκο της σχολής. Τις ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και καλή σταδιοδρομία.

sofia michailidou

 

"Χρυσανέμη" 2019

xrusanemi2019

Πιστοί στο ραντεβού τους τα μέλη του ΣΚΩΘ, διοργανώνουν για όγδοη συνεχή χρονιά την εκδήλωση "Χρυσανέμη".

Η εκδήλωση, που είναι ανοικτή σε μέλη, φίλους και συνεργάτες του Συλλόγου  θα πραγματοποιηθεί στο Mistral seaside bar την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Χορηγοί της εκδήλωσης  :

mistral2019

Συντακτική Ομάδα                                                    

Αικατερίνη Ουζουνστεφανή  Αντιπρόεδρος ΣΚΩΘ                     

 Ευδοξία Δημολαΐδου  Γεν. Γραμματέας ΣΚΩΘ

skoth banner 2023
skoth banner

Ενημερωτικό Δελτίο / Newsletter

Κάνε την εγγραφή σου τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθε πρώτος τα νέα μας!

Ημερολόγιο

« Μάρτιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Επικοινωνία

Φραγκίνη 5, 546 24 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310239376
goldclubskvu[at]gmail.com

Μείνετε Συντονισμένοι!

facebook youtube

gr flag

Αναζήτηση

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account