• Θεσσαλονίκη

Newsletter-Thessgold Μάρτιος - Απρίλιος 2018 (Τεύχος 2)

March 07, 2018

Σημείωμα Editorial

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το δεύτερο τεύχος του Συλλόγου μας. Μια φιλότιμη προσπάθεια του  Προέδρου Πέτρου Καλπακίδη και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, που αγκαλιάστηκε από το πρώτο κιόλας τεύχος. Αυτό μας δίνει δύναμη και όρεξη να συνεχίσουμε την προσπάθεια. 

Σας ευχαριστούμε όλους μαζί και τον καθένα ξεχωριστά και σας ευχόμαστε καλή ανάγνωση.

 

Με τιμή

Κατερίνα Ουζουνστεφανή 
Αντιπρόεδρος  ΣΚΩΘ


Όχληση Επιχειρήσεων  Λόγω Κατασκευής  Μετρό στην Περιοχή Βενιζέλου

Η λειτουργία της αγοράς στην περιοχή γύρω από τον υπό κατασκευή σταθμό του μετρό της οδού Βενιζέλου βρίσκεται σήμερα σε τραγική κατάσταση λόγω των εργασιών κατασκευής του σταθμού. Αντιδρώντας στην κατάσταση αυτή η Διοίκηση του Συλλόγου απεύθυνε ερώτημα στην ΑΤΤΙΚΟΜΕΤΡΟ για τον προβλεπόμενο χρόνο αποπερατώσεις των έργων. Μέχρι την στιγμή, που γράφονται αυτές οι γραμμές η ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ δεν απάντησε.

Δυσαναπλήρωτο Κενό Αφήνει η Απώλεια του Προέδρου του ΒΕΘ Παναγιώτη Παπαδόπουλου

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στον Σύλλογο ο αιφνίδιος χαμός του Προέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και συμπαραστάτη του Συλλόγου Παναγιώτη Παπαδόπουλο. Ο Σύλλογος τιμώντας την μνήμη του κατέθεσε χρηματικό ποσό στο Παιδικό Χωριό SOS.

Έκθεση "Ελλήνων Κόσμημα 2018"

Θετικά κρίνονται τα αποτελέσματα της κλαδικής Έκθεσης "Ελλήνων Κόσμημα"  2018, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 23-2-2018 έως 26-2-2018. Την έκθεση από τον ΣΚΩΘ επισκέφθηκαν 21 μέλη και έλαβαν μέρος ως εκθέτες 5 επιχειρήσεις-μέλη του Συλλόγου.

Διαφημιστική Καμπάνια του ΣΚΩΘ για το Κόσμημα

Στο πλαίσιο προώθησης και προβολής του ελληνικού κοσμήματος ο ΣΚΩΘ συμμετέχει σε διαφημιστικό project του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα στον ραδιοφωνικό σταθμό CityInternational 106.1 fm εκφωνείτε διαφημιστικό μήνυμα ως εξής : "Ο χρυσός συνδέει γενεές και εποχές. Χαρακτηρίζει πολιτισμούς για χιλιετίες. Τα κοσμήματα μικρά έργα τέχνης, δημιουργήματα από πολύτιμα υλικά δένουν και φωτίζουν τις ανθρώπινες στιγμές. Αληθινά αναλλοίωτα φοριούνται σε όλες τις περιστάσεις. Για τις επιλογές των κοσμημάτων σας και πολυτίμων αντικειμένων προτιμήστε τα κοσμηματοπωλεία που φέρουν το σήμα του Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης." Σημειώνετε οτι το διαφημιστικό μήνυμα επιμελήθηκε η Αντιπρόεδρος του ΣΚΩΘ κ. Κατερίνα Ουζουνστεφανή.

 

Ανακοινώθηκε το Θέμα του 29ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος

Ανακοινώθηκε το θέμα του 29ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Φιλοτέχνησης Σχεδίου Κοσμήματος, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της "Kosmima" 2018, 20-22 Οκτωβρίου, στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Ο τίτλος του θέματος είναι "Η κινητική τέχνη στο κόσμημα". Οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τα σχέδιά τους ή να τα αποστείλουν με σφραγίδα ταχυδρομείου, το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018 (ημέρα αποστολής).

 

Ο ΣΚΩΘ Βοηθά το Νοσοκομείο Παπανικολάου

 

Ο ΣΚΩΘ ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Νοσοκομείου Παπανικολάου για την συλλογή πλαστικών καπακιών με σκοπό την ενίσχυση του Νοσοκομείο σε αναπηρικά αμαξίδια. Την παράδοση των καπακιών στο χώρο του Νοσοκομείου επιμελήθηκε ο Ταμίας του Συλλόγου κ. Ευάγγελος Μούτσελος.

Δωρεά Κλιματιστικού Μέλους του ΣΚΩΘ

Το Μέλος του Συλλόγου κ. Χαρά Τσιροπούλου δώρισε ένα κλιματιστικό μάρκας Mitsubishi Inverter (18 BTU), για τις ανάγκες του γραφείο του Συλλόγου. Η Διοίκηση του Συλλόγου της απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή με την οποία εξέφρασε τις ευχαριστίες της.

Έργα Εξωραϊσμού του Γραφείου του ΣΚΩΘ και ΣΩΘ

Με αφορμή την απόκτηση του κλιματιστικού και στο πλαίσιο κάποιων επισκευών που ήτανε απαραίτητες για την άρτια λειτουργία του γραφείου, αποφασίστηκε από το Διοικητικό Συμβούλιο και υλοποιήθηκε μέρος του προγράμματος εξωραϊσμού του γραφείου. Πιο συγκεκριμένα έγινε αντικατάσταση της ηλεκτρολογικής εγκατάστασης, η δαπάνη της όποιας επιβάρυνε τον ΣΩΘ και βαφή των χωρών των γραφείων με δαπάνη του ΣΚΩΘ.

Συντακτική Ομάδα
Αικατερίνη Ουζουνστεφανή Αντιπρόεδρος ΣΚΩΘ
Ευδοξία Δημολαΐδου Γεν. Γραμματέας ΣΚΩΘ

 

skoth banner 2023
skoth banner

Ενημερωτικό Δελτίο / Newsletter

Κάνε την εγγραφή σου τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθε πρώτος τα νέα μας!

Ημερολόγιο

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Επικοινωνία

Φραγκίνη 5, 546 24 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310239376
goldclubskvu[at]gmail.com

Μείνετε Συντονισμένοι!

facebook youtube

gr flag

Αναζήτηση

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account