• Θεσσαλονίκη

ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΣ 2014 II

April 28, 2014

Γενική Συνέλευση

Πέτρος Καλπακίδης

Πρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου

 

«Η παρούσα Διοίκηση συμπληρώνει τρία χρόνια στο τιμόνι του Συλλόγου μας. Το περιβάλλον μέσα στο οποίο ξεκίνησε την πορεία της θα αποτελεί ορόσημο για τη σύγχρονη οικονομική ιστορία της πατρίδας μας.

Ξεκινώντας ως Διοικητικό Συμβούλιο τον Μάιο του 2011 προσπαθήσαμε να κινηθούμε στους εξής άξονες. Στην ανάδειξη του Συλλόγου στο οικονομικό και κοινωνικό γίγνεσθαι της πόλης. Ώστε να μπορεί αφενός μεν να αναδεικνύει τα προβλήματα, αφετέρου να προτείνει λύσεις και τελικά να έχει τη δυνατότητα να επηρεάζει τα κέντρα λήψης αποφάσεων. Πάντα προς όφελος του κλάδου και κατά συνέπεια της τοπικής και εθνικής οικονομίας. 

Στο Διοικητικό τομέα κατεβάλλαμε προσπάθειες και συνεχίζουμε ακόμη και σήμερα για την αναδιοργάνωση του γραφείου κατά τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει ένα σύγχρονο εργαλείο στην ασκούμενη Διοίκηση.

Στον τομέα της επικοινωνίας εκδόθηκαν πλήθος Δελτίων τύπου και ανακοινώσεων.

Στις παραστάσεις η Διοίκηση ανταποκρίθηκε σχεδόν στο σύνολο των προσκλήσεων εκφέροντας τον λόγο με τον οποίο διατυπώνονταν οι θεσμικές θέσεις του Συλλόγου. Ένας λόγος, που άλλες φορές ήταν διεκδικητικός, άλλες συναινετικός, άλλες εναντιωτικός και άλλες συμβουλευτικός.  

Στις Δημόσιες σχέσεις η Διοίκηση προσπάθησε και πιστεύω το πέτυχε σε μεγάλο βαθμό να βελτιώσει τις σχέσεις με Σωματεία τόσο του χώρου της αργυροχρυσοχοϊας και ωρολογίου, όσο και με άλλα Βιοτεχνικά και Επαγγελματικά Σωματεία.

Αναπτύσσοντας τους δίαυλους επικοινωνίας για θεσμικά θέματα σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο της εθιμοτυπίας πραγματοποιήθηκαν κοινωνικοοικονομικές εκδηλώσεις με κορυφαία την εκδήλωση της Χρυσανέμης που έγινε θεσμός του Συλλόγου μας.

Στον επιχειρησιακό άξονα δημιουργήσαμε έντυπα προβολής τόσο των επιχειρήσεων των μελών, όσο και του κοσμήματος ως αντικειμένου.

Στο πλαίσιο της εκπαίδευσης σε ότι αφορά τις παραγωγικές σχολές του κλάδου πλαισιώσαμε με θέρμη και ενθουσιασμό τον Διαγωνισμό κοσμήματος που άλλωστε αποτελεί και πνευματικό δημιούργημα του Συλλόγου μας.

Αναφερόμενος σε αυτό που είναι η ψυχή και η ουσία του Συλλόγου, δηλαδή τα μέλη, ο αριθμός αυξήθηκε κατά νέα 10 μέλη, τα οποία καλωσορίζω.

Ως Διοίκηση οφείλουμε να αποδώσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη του Συλλόγου, που με θέρμη ανταποκρίνονται στα προσκλητήρια του Συλλόγου και μας δίνουν δύναμη για να συνεχίσουμε τις προσπάθειες μας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του επερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου για την άοκνη προσπάθεια τους σε όλη τη διάρκεια της θητείας τους.

Στη νέα Διοίκηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές, εφόσον μου το επιτρέψετε θα συνεχίσω να προσπαθώ για τη βελτίωση των ενεργειών πάνω στους άξονες που προανέφερα με αιχμή την αριστοποίηση της αμεσότητας με τα μέλη.

Με αυτά τα λόγια θέτω το έργο του Διοικητικού Συμβουλίου στην κρίση σας και ζητώ την ανανέωση της εντολής σας με την υπόσχεση ότι δεν θα κατεβάσουμε τα μολύβια.

Ενημερωτικό Δελτίο / Newsletter

Κάνε την εγγραφή σου τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθε πρώτος τα νέα μας!

Ημερολόγιο

« Ιούλιος 2020 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Επικοινωνία

Φραγκίνη 5, 546 24 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310239376
goldclubskvu[at]gmail.com

Μείνετε Συντονισμένοι!

facebook youtube

gr flag

Αναζήτηση

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account