• Θεσσαλονίκη

Σημείωμα για την 32η Διεθνή Έκθεση KOSMIMA 2017

October 20, 2017

Σημείωμα για την 32η Διεθνή Έκθεση KOSMIMA 2017

Συλλόγου Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης

 Κυρίες και κύριοι,

Με μεγάλη χαρά σας υποδεχόμαστε στην 32η Διεθνή Έκθεση Κοσμήματος, Πολυτίμων Λίθων και Ωρολογίου  "KOSMIMA" 2017.

Στην έκθεση, που επιμένει να δίνει το παρόν και να τολμά να αντιπαλεύει την οικονομική κρίση, εκτιμώντας, ότι η ύπαρξη της είναι η αισιόδοξη πλευρά της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας.

Η πίστη μας στον πολύ ζωτικό ρόλο της έκθεσης  "KOSMIMA", κυρίως στην τωρινή περίοδο ενισχύει την δύναμή μας να συνεχίσουμε τις συλλογικές κλαδικές μας προσπάθειες. Παράλληλα, αναγνωρίζοντας τις επιχειρηματικές προσπάθειες των συναδέλφων μας με πνεύμα αλληλεγγύης σας προτείνουμε να ενισχύσετε τις παραγωγικές μονάδες της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας.

Ο Σύλλογος μας θεωρεί την τέχνη της ελληνικής αργυροχρυσοχοΐας πυλώνα του πολιτιστικού, κοινωνικού και οικονομικού περιβάλλοντος μας και προς αυτή την κατεύθυνση καταβάλλει προσπάθειες να αναδείξει γεωγραφικές πτυχές της. Στο χώρο του περιπτέρου μας παρουσιάζονται αντικείμενα της γιαννιώτικης αργυροτεχνίας, που αποτελούν ένα ενδεικτικό κομμάτι της ιστορικής διαδρομής της τέχνης και της τεχνικής της ηπειρώτικης αργυροχρυσοχοΐας. Με τον τρόπο αυτό θελήσαμε να προβάλουμε  στους επισκέπτες την ιωαννίτικη τεχνοτροπία του κοσμήματος.

Το αποτέλεσμα της άρτιας οργάνωσης της κλαδικής μας έκθεσης "KOSMIMA" που θα έχετε την ευκαιρία να διαπιστώσετε κατά την περιήγηση σας είναι αποτέλεσμα της επαγγελματικής προσπάθειας πολλών ανθρώπων της ΔΕΘ-HELEXPO. Διοίκηση, τεχνικοί, διοικητικοί υπάλληλοι και βοηθητικό προσωπικό εργάστηκαν με υπομονή και ζήλο. Σωστά λοιπόν η ΔΕΘ-HELEXPO κρατά την πρώτη θέση στην οργάνωση εκθέσεων. Σε όλους μαζί και στον καθένα χωριστά οφείλονται ευχαριστίες και συγχαρητήρια.

Ο Σύλλογος Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών Θεσσαλονίκης, σας εύχεται καλή επιτυχία στις επιχειρηματικές σας προσπάθειες και σας προσκαλεί να επισκεφθείτε το περίπτερο του.

Με εκτίμηση

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Σ.Κ.Ω.Θ.

skoth banner 2023
skoth banner

Ενημερωτικό Δελτίο / Newsletter

Κάνε την εγγραφή σου τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθε πρώτος τα νέα μας!

Ημερολόγιο

« Απρίλιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Επικοινωνία

Φραγκίνη 5, 546 24 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310239376
goldclubskvu[at]gmail.com

Μείνετε Συντονισμένοι!

facebook youtube

gr flag

Αναζήτηση

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account