• Θεσσαλονίκη

Ομιλία Προέδρου Εκδήλωση Κοπής Πίτας του Αγίου Βασιλείου

February 02, 2023

Θεσσαλονίκη, 1 Φεβρουαρίου 2023

Κοπή Πίτας Αγίου Βασιλείου

Σεβαστέ Πατέρα

Κύριε Γκιουλέκα

Κύριε Σιμόπουλε

Κύριε Μπίλια  εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας,

Κύριε Βαργιάμη εκπρόσωπος ΓΣΕΒΕΕ

Κύριε Παπαδόπουλε εκπρόσωπος του ΒΕΘ

Κύριε Πρόεδρε του Σωματείου Ωρολογοποιών Θεσσαλονίκης                             

Κύριε Σούρουδη εκπρόσωπο  της Συντεχνίας Χρυσοχόων Αργυροχόων Θεσσαλονίκης                                                                                            Κυρία Πατλακά, εκπρόσωπος της ΔΕΘ                                                               Αγαπητοί συνάδελφοι,                                                                                              Ερίτιμες κυρίες, κύριοι,

Καλωσορίζω όλες και όλους στην αποψινή βραδιά. Είναι μια ευχάριστη συγκυρία για όλους μας, έπειτα από δύο χρόνια, κατά τα οποία η υγειονομική κρίση μάς απαγόρευε ανάλογες συναντήσεις.

Είναι μια ευκαιρία οι συνάδελφοι να συναντηθούμε. Είναι χρήσιμο να μη χάνουμε την κοινωνική μας παρουσία. Να δίνουμε το «παρών» σε παρόμοιες εκδηλώσεις. Να μην ξεχνάμε τον κοινωνικό χαρακτήρα του επαγγέλματός μας.

Αντιλαμβάνομαι, ότι τα προηγούμενα δέκα συναπτά έτη ήταν δύσκολα για την αγορά. Η οικονομική, η υγειονομική και τώρα η ενεργειακή κρίση, δεν άφησαν και πολλά περιθώρια να αναλωνόμαστε σε δευτερεύουσες δραστηριότητες. Όμως, προέχει η ενότητα. Με αυτή πορευόμαστε και επικοινωνούμε τα όσα μας απασχολούν.

Το 2023, ωστόσο, τα πράγματα αλλάζουν. Όλα δείχνουν ότι θα είναι μια χρονιά περισσότερο κερδοφόρα για όλους. Η Θεσσαλονίκη είναι ένας τόπος, όπου πάντοτε άνθιζαν το εμπόριο και οι συναλλαγές. Οι τοπικοί άρχοντες θα πρέπει να εγκύψουν περισσότερο στην επίλυση των ζητημάτων, που αποτελούν τροχοπέδη στην τοπική ανάπτυξη.

Ο τουρισμός, αλλά και σημαντικοί παράγοντες για την ποιοτική διαβίωση των κατοίκων (όπως για παράδειγμα η καθαριότητα και η ασφάλεια) πρέπει να γίνουν προτεραιότητά τους. Δε χρειαζόμαστε μόνο βεβιασμένες λύσεις της τελευταίας στιγμής, που προκύπτουν από την αγωνία της προεκλογικής περιόδου.

Χαίρομαι ιδιαιτέρως που τιμάτε αυτή την εκδήλωση με την παρουσία σας. Είναι απαραίτητο να ενισχύεται ο Σύλλογός μας. Δεν υπάρχει αυτόματος πιλότος για τους Συλλόγους. Εμείς τους κινούμε. Εμείς είμαστε οι Σύλλογοι. Υπάρχουν επειδή εμείς τους δίνουμε πνοή.

Καλή χρονιά σε όλες και σε όλους. Να έχουμε υγεία. Πρόοδο. Καινούργιες ιδέες. Και κέρδη.

skoth banner 2023
skoth banner

Ενημερωτικό Δελτίο / Newsletter

Κάνε την εγγραφή σου τώρα στο ενημερωτικό μας δελτίο και μάθε πρώτος τα νέα μας!

Ημερολόγιο

« Σεπτέμβριος 2023 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Επικοινωνία

Φραγκίνη 5, 546 24 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310239376
goldclubskvu[at]gmail.com

Μείνετε Συντονισμένοι!

facebook youtube

gr flag

Αναζήτηση

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account